Ripat V.O.F.

Uw allround schilders!

Onderhoud/renovatie

Schilderwerk lijkt soms zo eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Om het goed en efficiënt te doen in ieder geval. Schilderen is een vak, een ambacht. Een vak waarin ervaring en moderne technieken elkaar aanvullen.

Onderhoudsschilderwerk is meer dan alleen het aanbrengen van een nieuwe laag lak of verf. Ook kennis en ervaring van de ondergrond, het materiaal en het verouderingsproces is van essentieel belang. Het is de combinatie van schilder en materiaal wat zorgt voor een optimaal resultaat. Wij werken daarom met de beste merken in de markt bijvoorbeeld Sigma en Sikkens.

SigmaCoatingsLogo
logo sikkens
Houtrot reparatie

Houtrot kan een groot probleem vormen in onderdorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen. Op deze plekken heeft het vocht een opening gevonden in het schilderwerk. Hierdoor kan het vocht in het hout trekken. En zo ontstaan er schimmels die de houten kozijnen aantasten en daarmee de rot veroorzaken. Reparatie is van groot belang om hoge kosten te voorkomen. Hierbij is het zeer belangrijk dat de reparatie wordt uitgevoerd met materialen, zoals duurzame epoxy, die geen water aantrekken.

Houtrot reparatie 01
Houtrot reparatie 02
Nieuwbouw

Voor nieuwbouw schilderen geldt dat een goed begin het halve werk is. Wij kijken verder en letten niet alleen op het beeld van het eindresultaat. Wij denken mee gedurende het bouwproces en zorgen voor een passend verfadvies.

Wij werken al tientallen jaren samen met aannemers en projectontwikkelaars op grote nieuwbouwprojecten. Daarom weten wij als geen ander hoe complex en uitdagend de planning hiervan kan zijn en ondersteunen wij hierbij waar mogelijk. Doordat wij over een team van schilders beschikken kunnen wij inspelen op de actuele situatie en zijn wij uitermate flexibel.

Spuitwerk

Het opspuiten van muurverf geeft een mooier resultaat dan met de verfroller rollen. Het rollen laat altijd een structuur na terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt. Juist wanneer wanden en plafonds mooi glad zijn gestuct, zou het zonde zijn als dit teniet wordt gedaan door de nadelen van het rollen. Door de muurverf te spuiten krijg je gladde, egale en strakke wanden én plafonds. Bovendien neemt het minder tijd in beslag. Glad stucwerk is ideaal om te spuiten. In een aantal gevallen zijn gestructureerde ondergronden zoals spack, glasweefsel, spachtelputz, ook goed te spuiten.

Professioneel verf spuiten kan op talloze manieren. Ripat Schilderwerken kan u perfect adviseren in de keuze van een verfspuit, spuitpistool en spuittechniek (zoals airless en lucht ondersteunend spuiten). Van het opbrengen van lakken, coatings of andere hoogwaardige vloeistoffen in de industrie tot latex spuiten.

Voor meer informatie en advies over spuitwerk kunt u vrijblijvend contact opnemen met Patrick van Geffen via telefoonnummer: 06 200 573 59.